Magányos, idős férfiaktól csalt ki 14 milliót

Internetes társkeresőn válogatta áldozatait egy szentendrei nő, aki a megalapozott gyanús szerint 14 millió forintot csalt ki két magányos, idős férfitól.

K. Gyöngyi egy internetes társkeresőn ismerkedett meg 2014 májusában az egyik sértettel, majd randevúzni kezdtek. A találkozókra a 25 éves B. István és a 35 éves B.Andrea is elkísérte a 27 éves nőt.

Gyöngyi azzal hitegette a férfit, hogy közös jövőt akar vele, amit a férfi elhitt. Egy hónappal később már hétmillió forintot akart kérni a sértettől, de mivel annak nem volt ennyi pénze, a fél házát a "szerelmére" iratta. A nő azt hazudta, a pénz azért kell, mert egy nagy értékű ingatlant örökölt, de ki kell fizetnie a testvére tulajdonrészét, ezért kölcsönre van szüksége.

A férfit B. István - aki a Gyöngyi valódi élettársa volt - vitte ügyvédhez, ahol már várta őket B. Andrea. Az ő nevére kellett volna az ingatlan egészére vonatkozó ajándékozási szerződést kötnie. A férfi vonakodott, de végül a szerelme győzködésére aláírta a papírt.

Néhány héttel később a gyanúsítottak megjelentek a férfinél és közölték: nincs pénzük visszaállítani az eredeti állapotot.

Gyöngyi napok múltán egy 74 éves férfivel ismerkedett meg az internetes társkeresőn, akitől az előző viszonyhoz hasonlóan több millió forintot csalt ki, amit végül nem adott vissza.

A kunszentmiklósi nyomozók március 2-án elfogták K. Gyöngyit, aki körülbelül 14 milliót csalt ki a két férfitól - írja a police.hu. A nőt a rendőrség őrizetbe vette, a Kecskeméti Járásbíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását. Társai szabadlábon védekezhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.