Magához tért a három emeletet zuhanó székesfehérvári fiú

Túl van az életveszélyen, és magához tért az a 17 éves fiú, aki január elején az Árpád Szakképző Iskola aulájában vetette le magát a legfelső emeletről.

Január elején a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájában a harmadik emeletről vetette le magát egy diák. A kamaszt még a helyszínen többször újra kellett éleszteni, kómába esett, majd életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Csupán 50 százalék esélye volt a túlélésre.

A 17 éves fiú most magához tért, és fogalma sem volt, mit keres a kórházban. – Az utolsó emlékképe a szilveszteri buli. (...) Azt mondta, csak az rémlik, hogy táncolnak a barátaival, majd hazaér, és elalszik. A következő kép az volt, hogy felriad a kórházban. Igazság szerint valahol örülök is neki, hogy a boldog pillanatok maradtak meg, nem a szörnyű zuhanás – mondta el a Blikknek Krisztián édesanyja, aki egyelőre nem beszélt fiának arról, miért van most kórházban.

Krisztián barátai szerint egy kegyetlen banda zaklatta a fiút az iskolában, többször bántalmazták és megalázták, ezért ugorhatott le három emelet magasból az aulában.

A fiút kezelő pszichológussal a család abban egyezett meg, hogy megvárják, amíg magától térnek vissza az emlékei – ha egyáltalán visszatérnek.

Úgy tűnik, Krisztiánnak nincs maradandó agykárosodása, a lábát is tudja mozgatni, de még rengeteg kezelés vár rá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.