Maga alá gyűrte a HÉV, mert a telefonjára figyelt

Telefonált, ezért nem hallotta a közelgő vonatot az a 37 éves nő, akit csütörtökön gázolt halálra a HÉV Budakalásznál. A vezető fékezett, de esélye sem volt elkerülni a tragédiát.

Telefonált, miközben át akart rohanni a síneken L. Judit, az az asszony, akit csütörtökre virradóra gázolt halálra a szentendrei HÉV Budakalásznál. A nő valószínűleg észre sem vette a közelgő vonatot, nem úgy a vezető, aki azonnal fékezett és dudált, de már nem tudta elkerülni a balesetet.

A nőt több méteren át tolta a szerelvény, majd maga alá gyűrte a testet. A tűzoltók hosszasan küzdöttek, hogy kiszabadítsák Juditot a szerkezet alól, de mire sikerült nekik, a nő már nem élt.

A Blikk információja szerint a Szentendrén élő Judit dolgozni volt Budakalászon, majd hogy minél előbb hazaérjen, úgy döntött, nem megy el a Lenfonó megállóig, inkább átvág a nyílt pályán. A 37 éves nő a családsegítőnél dolgozott, több környező településen is teljesített szolgálatot, rendelt Tahitótfaluban, Szigetmonostorban és Budakalászon egyaránt.

A bulvárlap úgy tudja, a HÉV vezetőjét a borzasztóan megviselték a történtek, bár nem tehetett semmit, hogy elkerülje a tragédiát.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.