Madonna kaszált idén a legtöbbet

A pop királynője egy év alatt 125 millió dollárt keresett, melyet az MDNA-turnénak és ruházati termékek, illatszerek eladásának,és egyéb befektetéseinek köszönhet.

Nincs oka panaszra az 55 éves énekesnőnek, 2012 júniusa és 2013 júniusa között mintegy 125 millió dollárral lett gazdagabb, ezzel pedig kiérdemelte a legjobban kereső híresség címet - írja a Forbes üzleti magazin.

Dolgoznom kell. Izzadnom. Új zenét kell csinálnom! - véli Madonna, és a siker valóban garantált
„Dolgoznom kell. Izzadnom. Új zenét kell csinálnom!”

A második hely Steven Spielberget illeti, aki leginkább Lincoln című, Oscar-díjas filmjével kaszált nagyot, de a Jurassic Park 3D-s verziója is sokat hozott a konyhára.

A dobogó harmadik helyén az Ötven árnyalat-trilógiát jegyző E. L. James, az amerikai rádiós és televíziós személyiség Howard Stern és a zenei, illetve televíziós producer Simon Cowell osztozik, fejenként 95 millió dolláros bevétellel.

Lady Gaga. akit a szakma gyakran Madonna utódjának és vetélytársának tekint idén a tizedik lett a legjobban kereső hírességeket felvonultató listán. Érdemes azonban megjegyezni, hogy valószínűleg többet keresett volna 80 millió dollárnál, ha nem kell megszakítania Born This Way elnevezésű, két éve indult világkörüli turnéját csípő sérülése miatt.

A Top 10-ben helyet kapott egyébként a Transformers filmek rendezője, Michael Bay, Jerry Bruckheimer producer, és James Patterson amerikai krimiszerző is, aki a Forbes szerint minden idők legtöbb eladását produkáló írója.

A szokásos évi lista összeállításához a Forbes magazin ügynököktől, menedzserektől, producerektől és ügyintézőktől kapott információk alapján becsülte meg az egyes hírességek bevételeinek összegét. Az adatok nem veszik figyelembe az adólevonásokat és az ügynökök díjait.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.