Madonna jövő tavaszra ígéri új lemezét

Miközben a múlt héten a Velencei Filmfesztiválon a W.E. című filmjét promózta, tulajdonképpen hivatalosan is bejelentette, hogy a következő lemeze valószínűleg 2012 tavaszán jelenik majd meg.

Miközben a múlt héten a Velencei Filmfesztiválon a W.E. című filmjét promózta, tulajdonképpen hivatalosan is bejelentette, hogy a következő lemeze valószínűleg 2012 tavaszán jelenik majd meg. 

U.S. pop star Madonna, director of the movie "W.E" poses during a photocall at the 68th Venice Film Festival September 1, 2011. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE)

Madonna rengeteg interjút adott, az egyikben pedig zenei karrierje is szóba került. Az énekesnő-színésznő-filmrendező elmondta, hogy az év végéig most már elsősorban a zenére szeretne koncentrálni. Elképzelése szerint tehát vissza tér New Yorkba, hogy mielőbb összeállítsa az új lemez anyagát. 
Ha minden a tervek szerint halad, az első kislemezt februárban vagy márciusban hallhatjuk majd, tavasszal pedig a boltokba kerül a legújabb Madonna-korong, amit a Live Nation forgalmaz majd. 
Az új albumot nagyrészt William Orbit készíti, aki a Ray of Lightnál is segített neki, 1998-ban.

Madonna legutóbbi lemeze, a 2008-as Hard Candy 3,8 millió példányban kelt el világszerte. A lemezt követő Sticky & Sweet elnevezésű turné keretében az énekesnő Magyarországra is ellátogatott, a lelkes rajongók a Kincsem parkban láthatták a dívát élőben. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.