Madonna gyerekei utálják anyuci zenéjét

Noha Madonnát nem kisebb névvel illetik, mint a Popkirálynő, 64 millió eladott lemezével a zenetörténelem egyik legsikeresebb előadójának számít, de mégsem rajong érte mindenki. Az énekesnő nemrég bevallotta, gyerekei egyszerűen ki nem állhatják a zenéjét.

Az 53 énekesnő elmondta, Lourdes, Rocco, David és Mercy nem túlzottan rajong dalaiért: "A gyerekeim brutálisan őszinték, amikor arról van szó, hogy mit nem szeretnek. Nem udvariaskodnak, csak azt mondják: hé, anya, kapcsold ki ezt a zenét! Még akkor is, ha az a dal éppen az enyém. Nem esik jól, de legalább megmondják, amit gondolnak."

Madonna és családja a lelátón. Lányai, Lourdes és Mercy, valamint fiatal brazil kedvese, Jesus Luz
U.S. singer Madonna and her daughters Lourdes (C) and Mercy (2nd R) watch the Carnival parade of samba schools with Rio de Janeiro Governor Sergio Cabral (L) and Madonna's boyfriend Jesus Luz (in top hat) in Rio de Janeiro's Sambadrome, February 14, 2010. REUTERS/Bruno Domingos (BRAZIL - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

Madonna 12. stúdióalbuma - amely 2012 legvártabb lemeze volt - nemrég jelent meg és máris az iTunes slágerlistája első helyére ugrott. Az énekesnő - a Ray of Light után újra - William Orbittal dolgozott együtt, de rajta kívül még olyan producerek segítették a munkáját, mint a világhírű francia DJ, Martin Solveig és az olasz producer, Benny Benassi.

Az énekesnő világkörüli turnéra készül új albumával.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.