Madonna bírósággal kényszerítette fiát a közös karácsonyozásra

New Yorkban kénytelen tölteni a karácsonyt az amerikai énekesnő és Guy Ritchie brit filmrendező fia, miután az anyja a bírósághoz fordult amiatt, hogy fia Londonban az apjával szerette volna tölteni az ünnepeket.

Madonna  szerda reggel jelent meg a bíróság előtt, hogy 15 éves fiát felkényszerítsék egy New York-i gépre. A testület Madonna javára döntött, bár Ritchie ügyvédje hangsúlyozta, a fiú inkább Londonban töltené a karácsonyt.

Madonna meglehetősen izgatott volt a tárgyaláson, az ügyvédj nyugtatgatta. Az ügyben eljáró bíró azt mondta, hogy Madonnának beszélnie kell Roccóval, majd a fiúnak el kell döntenie melyik szülőjénél szeretne maradni. Madonna fiának azonban a bíróság előtt is meg kell jelennie, így kénytelen az Egyesült Államokba utazni csak azután térhet vissza apjához, ha valóban azt szeretné.

Telegraph azt írja, Madonna nem volt hajlandó kommentálni az ügyet, miután elhagyta a manhattani tárgyalótermet. Az énekesnő és 2008-ban vált el Ritchie-től. Van még egy fogadott fiuk is, a tízéves David Banda.

Madonnának két másik gyermeke is van, a 19 éves Lourdes Leon és a Malawiból örökbe fogadott 9 éves Mercy James. Az 57 éves popdíva nemrég tért vissza New Yorkba, ahol vasárnap este fellépett a Rebel Heart turné részeként.

Ritchie az idei nyáron házasodott újra, Jacqui Ainsley modelt vette el, akivel Londonban él.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.