Madonna lánya Stella McCartney új múzsája

Stella McCartney világhírű brit divattervező legújabb parfümjéhez, a POP-hoz adja arcát Madonna 19 éves lánya, Lourdes Ciccone Leon.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Forrás: Instagram/stellamccartney

A divatvilágban időnként fellángol az a trend, hogy híres emberek gyerekeit alkalmazzák modellként. A sztárcsemetékkel való reklámozás hátterében általában nem a modell egyéni teljesítménye, hanem a híres szülők miatt rávetülő rivaldafény és az üzleti, baráti kapcsolatok állnak.

Így van ez Madonna és Carlos Leon lányának esetében is. A 19 éves Lourdes jelenleg a Michigani Egyetemen tanul és nem hivatalosan modellkedik is egy ideje. Most Stella McCarney parfümkampányában lett reklámarc.

McCartney (aki Sir Paul McCartney lánya) köztudottan mély és régi barátságot ápol Madonnával.

„Ismerem Lolát attól a naptól kezdve, hogy megszületett és izgalmas volt végignézni, ahogy egy inspiráló fiatal nővé cseperedik" – nyilatkozta a divattervező WWD nevű divatszakmai magazinnak.

Madonna lánya azonban nem az egyetlen sztárcsemete, aki a parfüm kampányához adta az arcát. Az illatot inspiráló fiatal nők közt ott van a 17 éves Amandla Stenberg színésznő, a 27 éves kanadai énekesnő, Grimes, illetve Quincy Jones és Nastassja Kinski 23 éves lánya, Kenya Kinski-Jones is.

McCartney négy választottjáról azt mondta, erős jellemű, befolyásos személyiségnek tartja őket és az az izgalmas bennük, hogy aki még nem tudja, kik ők, az majd meg akarja tudni – írja a Stylebook németnyelvű divatportál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.