Macsókkal a mellrák ellen

A mellrák elleni küzdelem hónapjának második felében járunk - újabb kampány indult, hogy felhívják az emberek figyelmét a megelőzésre. Most helyes pasasok sarkallják vizsgálatra a nőket.

Az angolul beszélő és okostelefonnal rendelkező hölgyek számára készült a Your Man Reminder app. Az alkalmazás lényege, hogy elrettentés és félelmetes beszámolók helyett helyes pasasok hívják fel a nők figyelmét a vizsgálat fontosságára.

Az alkalmazást ingyen le lehet tölteni, utána pedig csak választani kell egy számunkra szimpatikus fickót: egy sportos atlétát vagy egy tipikus szívtiprót, akik szépen elmagyarázzák a hölgyeknek, mit és hogyan kell csinálni, sőt, még az orvossal egyeztetett időpontra is figyelmeztetnek a srácok. Ezen kívül kedves üzenetekkel bombázzák a nőket, mint például: "Szerencsés az a pasas, aki veled lehet. Ideje megvizsgáltatnod magad.", és persze rengeteg hasznos információt kaphatnak a felhasználók a betegséggel kapcsolatban is.

Hogy ez a kampány hatásosabb-e az eddigieknél, egyelőre nem tudni, azonban az biztos, hogy az alkalmazást népszerűsítő videót eddig több mint 800 ezren nézték meg.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.