Macskát akart menteni, fán ragadt az ügyetlen rendőr

Eredetileg egy bajba jutott macskáért mászott fel a fára a New York-i rendőr, végül az állaton kívül őt is meg kellett menteni: hiába próbálta ugyanis elkapni az állatot, újra és újra elmászott tőle, mígnem már ő is tízméteres magasságban találta magát.

Helyik lakosok segélyhívására érkezett Dane Natto Queensbe egy kollégájával, a macska már jó ideje egy fa tetején gubbasztott, és sehogy sem tudott lemászni. Natto indult az állat megmentésére, társa a fa alatt várt rájuk, és először csak ő, majd nem sokkal később a környékbeli iskolások is a férfin nevettek: nem sikerült elkapnia a riadt állatot, ellenben olyan magasra mászott, hogy végül már ő sem tudott lejönni - írja a New York Post.

Natto társa ismét riasztotta a rendőrséget, először el se akarták hinni, hogy a macska mellett már a rendőrtiszt is segítségre szorul. A fán kuporgó rendőrt egy közeli iskola tanulói is hamar felfedezték, csoportostul a fa alá gyűltek és kinevették, amiért olyan ügyetlen volt.

Hasonló módon reagáltak a kiérkező tűzoltók is. "Nem segítettek neki azonnal, előbb még egy jóízűt nevettek a fa alatt" - mesélte az egyik szemtanú, aki azt is hozzátette, a rendőr szerencsére nem vette zokon a dolgot.

A tűzoltók először a remegő állatot mentették le a fáról, majd csak utána a rendőrt, aki végül összesen 30 percet töltött a lombkoronában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.