Macskás mozi nyílik Londonban

A japán macskás kávézók térhódítása után egy újabb cicás őrület, ezúttal egy másik szigetországból. 

Ha szeretné élvezni a szélesvásznat és a térhatású hangot, de közben macskája dorombolására és egy jó csésze teára is vágyik, - esetleg nincs is macskája - nem kell többet kompromisszumot kötnie! Sajnos egyelőre azonban Londonig kell utazni.

Great Kitten (a szójátékot visszaadva Macskangliának fordítható) mozi és kávézó egyben, ahol a fent nevezett négylábúak társaságában múlathatja az időt. A mozi kínálatában a tervek szerint új és klasszikus alkotások is megtalálhatóak lesznek, a kávézóban pedig sütemények. 

A hely 10 árva cicát fogadott be, akik mind nagyon barátságos, emberszerető kisragadozók. Ők fognak szolgálatot teljesíteni a vetítések alatt és a kávézóban is, a közeli menhellyel együttműködve pedig további állatoknak szeretnének gazdára találni.

A hely holnapján hosszan sorolják a macskatartás jótékony egészségügyi hatásait. Hetente egyszer ingyenes macskaterápiás foglalkozást is tartanak, ahova többek közt a depresszióban szenvedőket, autizmussal élőket, és rákbetegeket várják.  

A cirmosok jólétére is ügyelnek, két embermentes zónát is kialakítottak a helyen, ahova visszavonulhatnak, ha elegük van a babusgatásból.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.