Mackónadrágban sétálgatott Budapesten Eva Mendes

Ryan Gosling szerelmét szombaton a Szent István Körúton kapták le a fotósok. A színésznő a nap során egy budapesti orvosi központba is ellátogatott.
Bár a négytagú Gosling-Mendes család csaknem egy hónapja érkezett Budapestre, fotó eddig nem sok készült róluk: a szelfire éhes rajongókat testőrök utasítják, hogy ne készítsenek képet, sőt volt, akivel ki is töröltették a már elkészült, szemfüles fotót. A színészek féltve óvják a nyilvánosságtól két kislányukat is.

Most azonban a Fabmansion nevű oldalnak sikerült megörökítenie, ahogy Mendes Gosling nélkül mászkál a belvárosban. A randiguruban is feltűnő színésznő néhány napja laza szerkóban, egy férfi kísérővel sétálgatott, majd egy orvosi központba is betért - írja a Daily Mail.

 

Ryan Gosling a Szárnyas Fejvadász második részének forgatására június 24-én érkezett hozzánk, de a család nem tölti nálunk az egész nyarat, múlt héten például Los Angelesben is látták őket. Élettársával a Túl a fenyvesen című film forgatásán melegedett össze, körülbelül öt éve vannak együtt, két gyermekük született.

Goslinggal egyébként három hete egy magyar rajongó már összefutott a városban, és egy közös kép is készült róluk az Egyetem téren.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.