Machetével törtek be egy újságoshoz Nagy-Britanniában

Két fegyveres férfi rontott be egy salfordi újságoshoz, aki baseballütővel próbálta megvédeni magát, de az egyik támadó machetével megsebesítette. A tulajdonos az incidens után kórházba került, az elkövetőket még keresi a brit rendőrség.

A betörés még március 27-én történt, de a bolt biztonsági kamerájának felvételét csak most hozta nyilvánosságra a rendőrség, további szemtanúk jelentkezésének reményében.

A videón látszik, ahogy az egyik rabló átugrik a pulton, és fenyegeti a férfit, míg a másik azt követeli tőle, hogy nyissa ki a kasszát, és adja oda a pénzt. Amikor ezt az újságos tulajdonosa nem volt hajlandó megtenni, a két férfi rátámadt. Az áldozat egy baseballütővel próbálta magát megvédeni, de a két rabló legyőzte őt.

Az egyik rablónál machete is volt, amivel megsebesítette a bolt tulajdonosát. Az elkövetők ezután kivették a pénzt a kasszából, és a cigarettákat is magukkal vitték. Az áldozatot a fejét ért sérülés miatt meg kellett műteni - számol be az Independent. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.