Ma van a Fodrászatok Éjszakája

Tizennyolc budapesti fodrászat 120 hajszobrásza várja pénteken 20 órától a megszépülni vágyó vendégeket a Fodrászok Éjszakája rendezvény keretében, az este és az elkövetkező két hét folyamán minden látogató fél áron veheti igénybe az üzletek szolgáltatásait.

A Fodrászatok Éjszakájának ötlete a legmagasabb színvonalú szalonok összefogásából született egy évvel ezelőtt. A második alkalommal megrendezett sorozat célja szélesebb közönséggel megismertetni a fodrászmestereket, valamint rendhagyó módon összekapcsolni a művészeteket, kikapcsolódást, a kultúrát az igényes frizurakészítéssel - adták hírül az esemény szervezői.

Nemcsak a hajszobrászok, hanem kortárs alkotók, feltörekvő tehetséges művészek és zenészek gondoskodnak a fodrászkörnyezetben kialakuló kellemes hangulatról, miközben új stílusirányzatok megismerésére nyílik lehetőség a város legszínvonalasabb fodrászataiban, mert a résztvevő boltok kiállításokkal, vetítéssel, zenével és koktélokkal is készülnek a bemutatkozásra.

Az este folyamán igényelhető 50 százalékos kedvezményre jogosító kártyával az éjszaka folyamán és az eseményt követő két hétben vehetők igénybe az adott szalon szolgáltatásai. Az akcióban részt vevő hajszobrászatok listája megtalálható a www.fodraszatokejszakaja.hu honlapon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.