Ma temetik Daróczi Dávidot

Görög katolikus szertartás szerint, a roma temetkezési hagyományokat figyelembe véve vesznek végső búcsút ma Daróczi Dávid volt kormányszóvivőtől a Csepeli Köztemetőben.

A volt kormányszóvivő, akit a kormány saját halottjának tekint, április 2-án éjjel egy budapesti Andrássy úti lakásban vetett véget életének. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Daróczi Dávid 2007. június 18-tól 2009. április 24-ig volt kormányszóvivő, a posztról való távozását a Gyurcsány-kormány utolsó ülését követő tájékoztatón jelentette be. Ezt megelőzően több napilapnál és televíziónál is dolgozott újságíróként, szerkesztőként.

 

Daróczi Dávid a kormányszóvivői pulpitusnál
Budapest, 2010. április 3. Öngyilkos lett Daróczi Dávid volt kormányszóvivő az éjjeli órákban; halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A volt kormányszóvivő a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásában vetett véget életének. Daróczi Dávid 2007. június 18-tól 2009. április 24-ig volt kormányszóvivő, a posztról való távozását a Gyurcsány-kormány utolsó ülését követő tájékoztatón jelentette be. A felvétel Daróczi Dávid 2009. április 8-án tartott sajtótájékoztatóján készült a Miniszterelnöki Hivatal konferenciatermében. MTI Fotó: Kovács Attila
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.