Csak nem nyár van végre?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön napos, meleg időben lesz részünk, csapadéktól nem kell tartani.

Országszerte sok napsütés, száraz idő várható, csak gomoly-, illetve fátyolfelhők lehetnek az égen, csapadék nem lesz. Főleg északon helyenként még megélénkül a nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 25 fok között valószínű. Késő estére 14, 20 fok közé hűl a levegő.
Ma fokozatosan megszűnik a hidegfronti hatás, holnap melegfront jellegű változások kezdődnek.

Budapest légszennyezettsége:

Ma romlik a levegő minősége. Délután az ózon, késő este a nitrogén-dioxid koncentrációja emelkedhet az egészségügyi határérték közelébe.

Fürdőzés, napozás

Az UVB sugárzás továbbra is erős (sárga jelzés) az ország egész területén, ezért a 11 és 15 óra között a javasolt napozási idő 20-30 perc (kisgyermekek ennél hamarabb is leéghetnek).
A Balatonnál és a Velencei-tónál napos, száraz idő lesz. Többnyire gyenge vagy mérsékelt (5-25 km/h), eleinte északnyugati, majd nyugati, délnyugati szél várható. Helyenként élénk (30 km/h körül) széllökések is előfordulhatnak, főleg a Balaton keleti medencéjében. A legmagasabb hőmérséklet 22, 23 fok körül várható. Késő este 15, 16 fok valószínű. A Balaton Siófoknál és a Velencei-tó Agárdnál egyaránt 20 fokos.

forrás és további információk:met.hu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.