Luxuslagzija volt az álbróker Marcsika lányának Miamiban

Luxuskörülmények közt ment férjhez a Kun-Mediátor milliárdos csalással gyanúsított vezetőjének lánya öt évvel ezelőtt Miamiban. Dobrai Sándorné ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

A 2010-es videót az azt készítő cég hozta nyilvánosságra – írja a Blikk. A felvételen feltűnik az örömanya is, aki Karcagon és környékén csapott be magánszemélyeket és cégeket, mesés, 15-20 százalékos hozamú befektetésekkel. Dobrai Sándorné „Marcsika” a gyanú szerint ügyfeleitől sok milliárd forintot csalt el, majd miután fény derült erre, a Kun-Mediátor Kft. tulajdonosa megszökött a felelősségre vonás elől.

A videóról kiderült az is, hogy a Grand Beach Hotelben szálltak meg. A bulvárlap megtudta, hogy az óceánparti luxusszállodában a legolcsóbb szoba is 350 dollárba (95 ezer forint) kerül egy éjszakára, a nászutaslakosztályok 750 dollártól (200 ezer forint) indulnak. A karcagi delegációnak minimum hat szobát kellett bérelni, és legalább négy éjszakát ott tölthettek, vagyis 8-9 ezer dollár (2,2-2,4 millió forint) alatt nem úszhatták meg a szállásköltséget. A repülőjegyet a floridai városba 200 ezer forintért lehet venni, vagyis erre is elmehetett legalább kétmillió forint, összességében 10 millió forint alatt nem úszhatták meg a kiruccanást Dobraiék. Marcsika lányának az esküvőjét egy magyar származású fotós szervezte 1400 dollárért (380 ezer forint).

A videót cikkünk megjelenését követően letiltották, így az már nem érhető el – a szerk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.