Lupita Nyong'o a legszebb nő

Legalább is a People magazin olvasói szerint, akik 2014-ben a világ 50 legszebb női listájának élére sorolták a kenyai származású Oscar-díjas színésznőt.

Lupia Nyong'o
Lupia Nyong'o
Danny Moloshok / Reuters

Üstökösként ragyogott fel Hollywood egén, és rögtön meg is kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart 2014-ben Lupia Nyong'o, akit azóta a Lancôme Paris kozmetikai cég is szerződtetett, de a 31 éves fekete bőrű csillag arra nem számított, hogy még idén újabb megtiszteltetésben lesz része. Pláne, hogy sosem találta magát kimondottan szép nőnek.

Kislányként a televízióban azt látta, hogy azokat tartják szép embernek, akik világos bűrűek és hosszú, lágyan leomló, egyenes hajuk van. Lupita nem ilyen volt. Édesanyja, Dorothy, aki az Afrikai Rák Alapítvány ügyvezető igazgatója és PR főnöke, addig mondogatta a kislánynak, hogy ő is szép, amíg Lupta hajlandó volt elhinni – mesélte a színésznő a People magazinnak.

Nyong'o nagyon megtisztelőnek tartja, hogy a befolyásos amerikai magazin a legszebbnek nevezi és címlapjára tette, de szeretné, ha nem elsősorban nem ezért, hanem kitartó munkájáért tekintenék példaképnek a lányok.

A teljes listát a magazin még nem hozta nyilvánosságra, de az első tíz helyezettet már tudni lehet. Nyong'o után a második és harmadik helyet Keri Russel színésznő és Jenna Dewan-Tatum kapta. A lista Mindy Kalinggal, Pinkkel, Amber Hearddel, Gabrielle Unionnal, Molly Simsszel, Stacy Keiblerrel és Kerry Washingtonnal folytatódik.

Az idei lista különlegessége, hogy igen színesre sikeredett. Lupitán kívül még három színes bőrű nő szerepel rajta – szerintünk teljesen megérdemelten.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.