Ludaskását evett pesten Torrente

Budapesten tartózkodik Santiago Segura spanyol színész, aki a Torrente filmekkel vált ismertté. Az ötvenéves színész a Macesz Bisztróba tért be falatozni, ahogy tette ezt nemrégiben Tom Hanks is.

Az étterem a Facebook-oldalára töltötte fel a képet, melyen Segura mosolyog a Macesz egyik felszolgálójával és séfjével.

Mint a Blikk Csima Gábor felszolgálótól megtudta, „Torrente" civilként tért be hozzájuk ebédelni, miközben egy férfival tárgyalt.

Santiago Segura a Maceszben
Santiago Segura a Maceszben
Facebook

A színész nem az étlapról rendelt, mivel jelezte, hogy gondjai vannak a gabonafélékkel. Ludaskását és lisztmentes panna-cottát evett, utóbbit direkt az ő számára készítették el.

Segura állítólag meglepődött azon, hogy felismerték.

– Nálunk szinte alapszabály hogy nem rohanjuk le a vendéget, hiszen az ismert emberek azért járnak hozzánk, hogy ilyen ne forduljon elő. Mi is csak az ebéd végén kérdeztük meg tőle, hogy készíthetünk-e vele egy képet. Bemutattuk a séfünknek is, végül így készült el a kép. Azt ígérte, mindenképpen visszatér hozzánk, mert nagyon jól érezte magát - mesélt a kép készítéséről Gábor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.