Lövöldözés a XV. kerületi edzőteremben

Lábon lőttek egy embert kedden Budapesten, a XV. kerületi Késmárk utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

Csillag Melinda elmondta: dél körül egy ismeretlen férfi több lövést is leadott egy Késmárk utcai edzőteremnél. A BRFK megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát és az elkövető felkutatását - tette hozzá.

Rendőrök helyszínelnek egy sportcentrum parkolójában
Budapest, 2012. augusztus 28. Rendőrök helyszínelnek egy sportcentrum parkolójában egy külföldi rendszámú személygépkocsinál Budapest XV. kerületében 2012. augusztus 28-án, ahol korábban lábon lőttek egy embert. A rendőrség szerint egy ismeretlen férfi több lövést is leadott a Késmárk utcában. A mentők a sérültet kórházba szállították. MTI Fotó: Lakatos Péter

Nagy Zsófiának, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a sérültet az Árpád Kórházba szállították.

Merényi Gábor, az Árpád Kórház baleseti sebészeti osztályának osztályvezető főorvoshelyettese azt közölte: a lábon lőtt férfi jó állapotban van, nincs életveszélyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.