Lövéseket hallottak a Váci úton

Lövéseket hallottak a Váci úton, írja az Origo. A rendőrséget egy erőszakosan viselkedő társasághoz hívták ki, három embert előállítottak, ellenük csoportos garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást.

Lövések zaját hallották többen is Budapesten, a Váci úton, a Gyöngyösi utcai metrómegálló közelében, adta hírül az Origo. A portál szerint a helyszínre sok rendőr érkezett. Állítólag senki sem sérült meg.

Az első hírek szerint egy környékbeli kocsmából hallották a lövéseket, de az Origónak a tulajdonos azt mondta: téves az információ.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 112-es segélyhívóra délután fél ötkor érkezett a bejelentés, hogy a Váci út 168. szám előtt egy nagyobb társaság erőszakos módon viselkedik. A telefonáló azt is közölte, hogy lövésszerű hangokat hallott. A rendőrök a helyszínen tartózkodókat igazoltatták, közülük pedig három főt szabálysértés elkövetése miatt előállítottak. A XIII. kerületi rendőrkapitányság csoportos garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.