Lovasi András elköltözik Pécsről

Budapest környékére, egy kis faluba költözik Pécsről feleségével, Földes Eszterrel Lovasi András Kossuth-díjas rockzenész, de szeretett városát azért nem hagyja el végleg.

Lovasi a Dunántúli Naplónak adott interjújában beszélt költözési terveiről. Mint mondta, eredetileg Budapesten szerettek volna házat venni, de az ingatlanárak annyira felmentek, hogy inkább egy kis falura esett a választásuk.

A pécsi zenész ennek ellenére nem szakít városával: – Régebben egy héten négy-öt napot voltam itthon, a többit máshol, most ez az arány megfordul, de nem akarok végleg elmenni innen – mondta.

A pécsi stúdió sem marad parlagon, sőt, Lovasi a lapnak elárulta, van olyan terv, hogy egy neves fővárosi stúdióval kooperál majd, és együtt vezetik tovább. Ez azt is jelentené, hogy ez lesz Pécsen a legjobban felszerelt hangstúdió, amivel reményei szerint a város is sokat nyer.

Az interjúból többek közt az is kiderül, hogy a jövőre ötvenéves Lovasi tervez egy nagyszabású koncertet, amire meghív mindenkit, akivel az elmúlt harminc évben együtt zenélt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.