Löszfal temetett maga alá egy 6 és egy 11 éves gyereket

Mind a két kisgyerek meghalt, amikor rájuk egy ház mögötti löszfal a Somogy megyei Ságváron. Egyikük életét sem tudták megmenteni a helyszínre érkező tűzoltók és mentők. A baleset árokásás közben történt.

A balesetről Pintér Sándor, a Somogy megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese tájékoztatta az az MTI-t.

Ezt követően Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a 6 és 11 éves gyermekek, egy kisfiú és egy kislány életét többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták már megmenteni.

A rendőrségi szóvivő arra a kérdésre még nem tudott válaszolni, hogy a kislány vagy a kisfiú a fiatalabbik áldozat. A baleset árokásás közben történt. Hétfőn érkezik geológus a helyszínre, aki megvizsgálja a löszfal állapotát, és megállapítja, mi okozta az omlást.

 

 

Mentősök próbálják újraéleszteni azt a két kisgyermeket, akikre ráomlott egy ház mögötti löszfal
Ságvár, 2010. július 24. Mentősök próbálják újraéleszteni azt a két kisgyermeket, akikre ráomlott egy ház mögötti löszfal a Somogy megyei Ságváron. Az elsődleges hírek szerint a 6 és 11 éves gyermekek, egy kisfiú és egy kislány életét többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták már megmenteni. MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.