Lopással vádolják a kanadai popsztárt

Ismét meggyűlt a baja a rendőrséggel Justin Biebernek, akit ezúttal lopással gyanúsítanak. A 20 éves kanadai énekest egy Los Angeles-hez közeli minigolfpályán történt eset miatt vették elő, de hivatalosan nem hallgatták ki, és nem is vették őrizetbe - írja a BBC.

A tinilányok kedvencét azzal vádolja egy nő, hogy miután fotókat készített róla a pályán, Bieber belenyúlt a nő táskájába és elvette a telefonját. A rendőrség konkrét részleteket nem árult el az ügyről, annyit nyilatkoztak, hogy egyelőre nem tartóztatták le az énekest és nem is emeltek vádat ellene.

Justin Bieberről az utóbbi időben csak botrányos viselkedésével kapcsolatban lehet hallani. Idén januárban Floridában letartóztatták, mivel érvényes vezetői engedély nélkül, alkohol, marihuána és Xanax hatása alatt állva száguldozott Miamiban, ahol egy illegális gyorsulási versenyen is részt vett. Tárgyalása júliusban kezdődik.

Kanadában testi sértéssel vádolják, az egyik limuzinsofőr azt állítja, hogy az énekes bántalmazta, többször fejbevágta őt még decemberben. Los Angelesben pedig vandalizmus miatt akadt dolga a rendőrséggel, ugyanis tojással dobálta meg szomszédja házát, anyagi kárt okozva az épületben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.