Liam Neeson titokzatos szerelmére kötnek fogadást az angolok

Az Elrabolva 63 éves sztárja egy ír lapnak adott interjújában ejtett el egy megjegyzést arról, hogy egy nagyon híres nővel jár. Az internet lecsapott az információmorzsára, az angol fogadóirodák már be is árazták a lehetséges jelölteket.

„Zavarba hoznám, ha elárulnám a nevét. Ő hihetetlenül híres” - vallotta be Liam Neeson az Irish Independentnek. A csokrokról és a virágok nőkre gyakorolt hatásáról folyó beszélgetés egész messzire vezetett és lavinát indított el. 

Miután a színész nem volt hajlandó elárulni a nevet, az internet népe maga kezdett nyomozni. Neeson korábban gyakran választott szerelmet éppen aktuális kolléganői közül. Öt évig alkotott egy párt Helen Mirrennel a 1980-as évek elején és később  Julia Robertsszel is, akivel akésőbb együtt játszott a Michael Collins című filmben - írja a Daily Mail

A jólértesültek azonban tudni vélik, hogy nem egy korábbi kapcsolat felmelegítéséről, hanem egy friss románcról van szó. A fentiek miatt szóba került például Charlize Theron, akivel a Hogyan rohanj a veszTEDbe című filmben játszott együtt. Az „esélyesek” közt emlegetik Susan Sarandont, Uma Thurmant, sőt, Kristen Stewartot is. Utóbbi feltételezés alapja, hogy állítólag egyszer egy időben ebédelt a színésszel egy New York-i étteremben. 

Az egyik fogadóiroda pillanatnyilag a következő arányban fizet az egyes jelöltekre: 6/4 Susan Sarandon; 5/2 Charlize Theron; 4/1 Diane Lane; 7/1 Uma Thurman; 10/1 Meg Ryan; 16/1 Kristen Stewart; 25/1 Halle Berry; 50/1 Katie Price.

Az persze önmagában nem hír, hogy a rajongók kíváncsiak kedvenceik magánéletére Neeson esetében azonban sokkal nagyobb a hisztéria a szokásosnál, mivel a színész a felesége, Natasha Richardson 2009-es halála óta nem talált magára. A pár 1993-ban ismerkedett meg a Broadway-n az Anna Christie című darabban, majd a következő évben össze is házasodtak. Két fiuk született, a most 20 éves Micheál, és a 19 éves Daniel.

Richardson egy híres angol színészdinasztia leszármazottja volt. 45 évesen szenvedett balesetet egy kanadai sítúrán, ahova a fiaival ment. A színésznő bukósisak nélkül síelt, amikor elesett és beütötte a fejét. Látszólag nem történt komolyabb baja. Nevetve felállt és visszautasította, hogy megvizsgálja az orvos. Mint később kiderült, az esés következtében elpattant egy ér az agyában, ahonnan lassan szivárogni kezdett a vér. Órákkal később kómába esett és nem ébredt fel többé. 

Neeson nehezen dolgozta fel felesége halálát. Problémái akadtak az alkohollal is. Az asszony halála óta eltelt hét év alatt mindössze egyetlen kapcsolata volt 2010-ben egy brit újságírónővel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.