Lezuhant a tizenötödikről, túlélte

Egy brit fiatalember helyi idő szerint vasárnap hajnalban kizárta magát új-zélandi lakásából. Úgy döntött, a felette lakó hölgy erkélyéről megpróbál átmászni sajátjára. Lezuhant, néhány csontja eltört, belső sérülései is vannak, de túlélte.

A 20 éves fiatalember, aki szezonmunkára ment ki Új-Zélandra, helyi idő szerint vasárnap hajnali 2 körül enyhén spiccesen bekopogott a felette lakó hölgyhöz. - Nem ijedtem meg tőle - megkérdezte, átugorhat-e a saját erkélyére. (...) Nem gondoltam, hogy komolyan megcsinálja. Úgy gondoltam, oké, megmutatom, hogy ez lehetetlen. Nem gondoltam, hogy tényleg leugrik" - idézi a BBC a fiú felső szomszédját, Geraldine Bautistat.

Mint mondja, őt is nagyon meglepte, hogy a fiú, aki állítása szerint enyhén spicces, ám udvarias volt, kivetette magát a tizenötödik emeltről.

Tom Stilwell tizenhárom emeletet zuhant, aztán egy a szomszédos épület teteje megállította.

Kritikus állapotban szállították kórházba, több csontja eltört és belső sérüléseket is szenvedett, hétfőn pedig magához is tért, és barátai szerint jól van.

Dr. Tony Smith, a kórház igazgatója elmondta, hogy ha valami megállítja a zuhanást, nő a túlélés esélye, azonban így is rendkívül szokatlan, hogy valaki egy ilyen nagy zuhanást túléljen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.