Leütötték Bristolban, életveszélyes állapotban a magyar férfi

Életveszélyes állapotban van az a 29 éves magyar férfi, akit az angliai Bristolban támadtak meg az utcán szombaton - közölte a helyi sajtó csütörtökön. A hírt a londoni magyar főkonzul is megerősítette.

A rendőrség közlése szerint két 15 éves fiút őrizetbe vettek az ügy kapcsán, de egyelőre egyikük ellen sem élt vádemelési javaslattal a rendőrség. Helyiek azt mesélték a Bristol Evening Post nevű lapnak, hogy egy nő, aki a támadás helyszínéhez közel lakik, találta meg vérbe fagyva az áldozatot a járdán, és hívta a 999-es sürgősségi számot. Azt mondta a nő, hogy a kutyája ugatott kifelé, ezért ment ki az utcára.

Az újság idéz egy másik nőt, aki névtelenséget kért. Ő azt mesélte, hogy az amúgy békés, nyugodt környéken élőket megdöbbentette a brutális eset. A Bristol Evening Post egy férfiról is ír. Ő azt mondta, hogy egy üveggel üthették le az áldozatot, de nem látta magát az esetet.

A londoni magyar főkonzul megerősítette a hírt. Takács László azt mondta: a magyar fiatalember az egyik bristoli kórházba került, állapota kritikus. A főkonzulátus felvette a kapcsolatot a hozzátartozókkal, bővebb információt a fiatalember családjának kérésére azonban nem közöltek róla.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.