Démoni sugallatra ölte meg saját gyerekét

Bűnösnek találta a londoni bíróság azt a nőt, aki kínozta, majd pedig megölte kislányát. Az anya és szeretője kölcsönösen egymást vádolták a gyilkossággal, végül mindkettejüket elítélték.

Borzalmas gyilkossági ügy rázta meg az észak-londoni Chadwell Heath környékét 2013 nyarán. A nyolcéves Ayesha Ali csontsovány, sérülésekkel teli és félig lemeztelenített holttestére saját otthonában találtak rá, a kislány halálát fejre mért durva ütés és sorozatos bántalmazás okozta - írja a Mirror.

A nyomozás során kiderült, hogy a brutális gyilkosságot maga az édesanya, a muzulmán vallású Polly Chowdhury követte el, mégpedig egy másik nő felbujtására. A kapcsolatuk Kiki Muddarral eleinte baráti volt, majd intim kapcsolat alakult ki közöttük.

A két nő bizarr kapcsolatba került egymással, a vámpírok iránt megszállott Muddar tizenöt különböző, kitalált karakter és démon üzeneteivel kezdte bombázni barátnőjét. Először szexuális viszonyra vette rá, amit később kitartóan tagadtak a bíróság előtt, de a nyomozás során számos erotikus fotó bizonyította kettejük közeli kapcsolatát.

Muddar azt állította Polly-nak, hogy nyolcéves kislánya maga a gonosz, és csak úgy akadályozhatja meg a pokol kapuinak kinyitását, ha bántalmazza a kicsit: az anya így tehát válogatott büntetésekkel kínozta a gyereket, jéghideg fürdővízbe tette, erőszakkal addig etette, amíg Ayesha rosszul nem lett, többször megverte és meg is harapta.

A rendőrség megrázó feljegyzéseket talált Ayesha szobájában, a kislány ezekben megígérte, hogy ezentúl jól viselkedik, csak ne bántsák többet.

Muddar összesen több mint negyvenezer Facebook- és SMS-üzenetet küldött szeretőjének, aki végül megölte a kislányt. Az egyik kitalált karakter, akin keresztül Muddar Polly-t manipulálta, egy férfi, egy bizonyos Jimmy volt. A nő annak ellenére beleszeretett, hogy soha nem is találkoztak, Muddar még arról is meggyőzte, hogy ha lefekszik vele, akkor tulajdonképpen a lelki társával létesít szexuális kapcsolatot. „Jimmy” ezután meggyőzte Polly-t, hogy a férje megcsalja, és arra kényszerítette, hagyja el hűtlen párját.

Polly már csak a kislány halála után jött rá, hogy a karakterek, akik neki üzentek, egytől egyig kitaláltak és tulajdonképpen Muddarral volt viszonya. A bíróságon azt állította, úgy érezte magát, mintha megszállták volna.

Az essexi bíróság végül mindkét nőt 10 év börtönbüntetésre ítélte. Muddar hangosan zokogott az ítélethirdetéskor, Chowdhury pedig a kezébe temette az arcát. A végső tárgyalás összesen 31 órán át zajlott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.