Lerúgta a pályáról a kiskutyát a magyar focista

Az eset a a Nógrád megyei első osztályban történt. A vasárnapi Berkenye-Héhalom mérkőzés második félidejében az egyik játékos brutális módon távolította el az útjába kerülő kiskutyát. Egyszerűen lerúgta a pályáról.

Vasárnap a Berkenye 2-0-ra győzte le otthon a Héhalom együttesét. A találkozó egy elítélendő eseményről maradt emlékezetes, amiről videó is készült - írja a nogradfoci.hu-ra hivatkozva a Hír24.

A pályára egy kis, tacskószerű kutya tévedt, amely fel-alá cikázva rohangált, mígnem a vendégek 14-es mezt viselő játékosa egyszerűen lerugdosta szerencsétlen állatot. A játékvezető meglepő módon semmilyen szankciót nem alkalmazott az elkövetővel szemben.

A héhalmiak edzője, Szilágyi Albert elismerte, hogy az eset valóban megtörtént. „A mérkőzés során több alkalommal szaladtak be kutyák a pályára. Ez a második vagy harmadik eset volt, a kutya ahogy a pályán futott, a játékos belerúgott. Ennek nem örülünk, természetesen nem értünk ezzel egyet. Szerencsétlen kutya nem tehet arról, hogy egy pálya közepén találja magát, nem tudatos lény ilyen értelemben. Az eset szóba került az öltözőben, mi elmarasztaltuk a játékost. Ez egy elítélendő és felesleges tett volt, amit meg is bánt a játékos” - magyarázta az edző.

Úgy tűnik azonban, hogy az utólagos megbánás nem elég, a Youtube-ra feltöltött videónál forrnak az indulatok, és többen a játékos fejét követelik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.