Kardiológus főorvos a balatonfüredi rendőr áldozata - az elkövető magával is végzett

Önvédelmi fegyverével ölt egy balatonfüredi rendőr hétfőn a városban, majd magával is végzett. Az áldozat a szívkórház közismert főorvosa.

Kómár Viktória, a megyei kapitányság sajtóreferense kora délután közölte: hétfőn 12:20 órakor érkezett bejelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, miszerint Balatonfüreden egy férfit lelőttek.

Gulyás Ildikó, a megyei főügyészség szóvivője közleményében úgy fogalmazott: a Balatonfüredi Rendőrkapitányság hivatásos állományába tartozó elkövető hétfőn 12 óra 20 perc körül szolgálati maroklőfegyverével fejbe lőtt egy a házastársa társaságában lévő személyt, majd magával is végzett. Hozzátette, hogy a helyszínen mind a sértett, mind az elkövető meghalt; a helyszíni szemle jelenleg is tart.

A Napló Online információi szerint a gyilkosság a balatonfüredi Bartók Béla utcában történt, feltételezhetően szerelemféltés az indok. A férfi, aki a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon dolgozott hazatért, és lelőtte felesége barátját, ezután eddig tisztázatlan körülmények között magával is végzett.

A szomszédok a portálnak elmondták, hogy két sorozatlövést, mindkét esetben öt-hat durranást, és éles sikítozást hallottak a helyszínről. A Napló Online úgy tudja, a rendőr felesége sokkos állapotban van, a helyszínen ápolják egy mentőautóban.

Tudósítónk a helyszínen arról értesült: az áldozat a füredi szívkórház katéterezéssel foglalkozó kardiológus főorvosa. A rendőr felesége ugyanebben az egészségügyi intézményben dolgozott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.