Lelőtték a Zsaruk című valóságshow egyik készítőjét forgatás közben

Augusztus 26-án egy gyorséttermi rabláshoz riasztották a rendőröket, akiket a Zsaruk című valóságshow stábjának tagjai is elkísértek. Bryce Dion hangtechnikus a golyók kereszttüzébe került, és az egyik golyó eltalálta a mellkasát.

Bryce Dion hangtechnikus hét éve dolgozott a Zsaruk című valóságshow-ban. Ő és az egyik operatőr két rendőrt kísért el a Nebraska állambeli Omahába, ahová egy gyorséttermi rablás miatt riasztották a rendőrséget. Az elkövető, Cortez Washington, aki nemrég szabadult feltételesen a börtönből, tüzet nyitott. Mint később kiderült, a férfinek légpuskája volt, ott és akkor azonban attól tartottak, hogy éles fegyvere van, így a rendőrség visszalőtt. 

A 38 éves Dion épp elhagyta az étterem épületét, amikor a lövések kereszttüzébe került, és noha golyóálló mellényt viselt, az egyik rendőr eltalálta, a golyó pedig a mellkasába fúródott - írja a BBC. "Nagyon nehezen viselik. Bryce a barátjuk volt" - mondta Todd Schmaderer rendőrfőnök a szerdai sajtótájékoztatón. 

Az akció során a rablás gyanúsítottja is életét vesztette.

Az 1989 óta futó sorozat történetében ez volt az első eset, hogy stábjának egyik tagja forgatás közben halálos sebet kapott. 

 

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.