A világbajnok élőben követte barátja gyilkosságát és halálát

Earl Hayes egy népszerű, videohívásra alkalmas alkalmazáson hívta fel egy bokszoló barátját, hogy elmondja, megöli a feleségét, amiért a nő hűtlen volt hozzá. Flyod Mayweather nem tudott hatni a rapperre, így élőben látta és hallotta, amint az először gyilkosságot, majd öngyilkosságot követ el.

Earl Hayes a FaceTime-on vette fel a kapcsolatot a világbajnok bokszolóval, és magából kikelve kiabált, mert szerinte felesége, a népszerű VH1 tévécsatorna sztárja, Stephanie Moseley megcsalta őt. Mayweather hiába próbálta megnyugtatni a dühös rappert, az nem hallgatott rá.

A TMZ szerint a sportoló sokkot kapott, ugyanis a gyilkosságnak és az öngyilkosságnak is szem- és fültanúja volt.

A rendőrséget a házaspár szomszédai értesítették, akik hallották, amint Los Angeles-i otthonban egy nő sikoltozik december 8-án kora reggel. A házban legalább tíz lövés dördült el, Hayes először a feleségét lőtte le, majd amikor a SWAT kommandósai kiérkeztek a helyszínre, magával is végzett.

A zenész köztudottan nagyon féltékeny volt, többször gyanúsította hűtlenséggel háttértáncosként dolgozó feleségét, ezúttal egy másik énekesre, Trey Songz-ra gyanakodott. A rapper egy másik, közeli barátja a tragédia után elmondta, a házaspár kapcsolata a kezdetektől fogva meglehetősen viharos volt, sokat veszekedtek, hol szakítottak, hol kibékültek.

Songz nem mondott semmit kettejük állítólagos kapcsolatáról, de egy Twitter-üzenetben elbúcsúzott a lánytól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.