Lekapcsolták a lélegeztetőgépről Whitney Houston lányát?

Bobbi Kristinára még szombaton találtak rá arccal lefelé az atlantai Roswellben lévő lakása fürdőszobájában a kádban. Az anyja, a világhírű énekesnő kísértetiesen hasonló körülmények között halt meg, az apjának, Bobby Brownnak pedig ma van a születésnapja. A rendőrség állítólag menekülő szemtanúkat keres.
Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a brit és az amerikai bulvársajtóban arról, lekapcsolták-e csütörtökön a lélegeztetőgépről Bobbi Kristina Brown, a három éve elhunyt világhírű énekesnő, Whitney Houston lányát. Bár a Daily Mail rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, az orvosok lemondtak a 21 éves nő életéről, a TMZ úgy tudja, hogy ez nem igaz, csak a családot győzködik, hogy nincs értelme tovább életben tartani.

A 21 éves Bobbi Kristinára még szombaton talált rá a barátja, Nick Gordon és egy ismerősük a pár Atlanta elővárosában, Roswellben lévő lakásának a fürdőszobájában, arccal lefelé a kádban. Újraélesztették, de mesterséges kómában tartották, hétfőn pedig már arról érkeztek hírek, hogy az életéért küzd. Előfordul – jegyzi meg a Daily Mail –, hogy egy-egy páciens túléli, ha megvonják tőle a mesterséges segítséget.

Bobbi Kristina Brown egy 2012-es felvételen
Bobbi Kristina Brown egy 2012-es felvételen
Fred Prouser / Reuters

Most Bobbi Kristina apja, a kilencvenes évek elején egynyári slágerekről ismert énekes, Bobby Brown és több családtag is ott van a lány mellett a kórházban, az Emory University Hospitalben. Brown egyébként csütörtökön ünnepelte a 46. születésnapját. A döntés a lánya életéről – írja a TMZ – az ő kezében van.

Bobbi Kristinának kísértetiesen hasonló sors jutott, mint anyjának. A világhírű énekesnő Houston 2012. február 11-én kokainmámorban, szívelégtelenség miatt belefulladt egy fürdőkádba. A víz mindössze 30 centiméteres volt.

Arról, hogy Bobbi Kristinával mi történhetett, a hatóságok egyelőre nem árultak el részleteket. Szombaton egyébként nem is Gordon, hanem az ismerős, egy Max Lomas nevű férfi talált rá Houston lányára, ő emelte ki a kádból és hívta a 911-et. Lomast január 15-én őrizetbe vették tiltott fegyverviselés és marihuána birtoklása miatt, de a két ügynek semmi köze egymáshoz – írta a férfi ügyvédjére hivatkozva az Access Hollywood. Bár rendőrségi közlések szerint a roswelli nyomozók vizsgálják, hogy szombaton elmenekültek-e szemtanúk a helyszínről, az atlantai lakásból a rendőrök és a mentők érkezése előtt, az ügyvéd, Phillip Holloway úgy nyilatkozott, Lomas ebből a szempontból tiszta, nem rejtőzködik, és mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.