Leharapta riválisa fülcimpáját egy szerelmes férfi

Fülcimpa-leharapással végződött az a két, rivális férfi közötti dulakodás, ami az Egyesült Államok egyik városában történt szerelemféltésből. A kakaskodással mindketten rosszul jártak: a sérült férfi fülét már nem tudták visszavarrni, a támadó pedig 50 ezer dollár óvadék ellenében kerülhet szabadlábra.

Dühében leharapta riválisa fülcimpáját egy 23 éves fiatal férfi, akit bántalmazásért és illetéktelen behatolásért tartóztattak le. A féltékeny támadó - aki 50 ezer dollár óvadék ellenében kerülhet szabadlábra - és a másik férfi egy nő miatt vitatkozott össze.

A hölgy és a későbbi áldozat először még sikeresen leszerelte a henteskéssel támadó férfit, és kitessékelték az ajtón kívülre - számolt be a The Southeast Missourian című lap. A veszekedés akkor durvult el, és torkollott verekedésbe amikor a támadó nem tágított és dörömbölni kezdett az ablakon. A rendőrség szerint a két férfi a földön kötött ki, a gyanúsított leharapott egy darabot az áldozat fülcimpájából.

Az alapos hatósági munka révén sikerült megtalálni a kiharapott darabot, az orvosok azonban nem tudták visszailleszteni eredeti helyére.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.