Legyen Ön is képregényhős!

Szeretné szuperhősként, manga-figuraként, klasszikus formában, esetleg napirajzos arcként viszontlátni magát? Most három neves magyar képregényrajzoló szabadkézi alkotásaiként egy május 14-én, hétfőn induló Facebook-alkalmazás segítségével vágya valóra válhat.

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy igazi szuperhősként lássa vissza magát? Most itt a lehetőség! A holnap, a 8. Magyar Képregényfesztiválon induló játék lehetőséget ad néhány szerencsés flótásnak, hogy lenyűgöző, hihetetlen képregények főhősei lehessenek.

A már-már kultikus Napirajzot készítő Grafitember, azaz Merényi Dániel, valamint a Magyar Képregény Szövetség rajzolói, Fritz Zoltán és Vári Tamás 20 napon keresztül, négy stílusban gyártják majd a személyre szabott képregényeket. Az alkotók a Napirajzért, a szuperhősös stílusért, a mangáért vagy a klasszikus képregényért felelnek majd.

Ha Ön is szeretne képregényhőssé válni, nem kell mást tennie, mint saját profilképét beküldeni az Intel® hamarosan debütáló Facebook-alkalmazásán keresztül, amely naponta sorsol majd kategóriánként 12 nyertest, kiknek arcát az alkotók berajzolják egy-egy történetbe. A szerencsések 48 órán belül letölthető formában kézhez kapják a saját, személyre szabott képregényes történetüket, amit rögtön ki is nyomtathatnak maguknak. A játék hivatalosan holnap mutatkozik be a Millenárison, majd 4 héten keresztül, munkanapokon fut a neten (hétvégén az alkotók pihennek).

A játék sorsolással zárul, melyen mindenki, aki feltöltötte a profilképét, részt vesz! A főnyeremény egy, az Intel®Hungary által felajánlott Ultrabook™.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.