Legyen nagy, látványos és játékos

Régóta tudjuk, hogy egy stílusos ékszer legalább annyira öltöztet, mint egy ízlésesen megválasztott ruha. Utánajártunk, hogy idén nyáron milyen fülbevalót válasszunk az abszolút trendi megjelenés érdekében.

"A mai fülbevaló trendekre is az a jellemző, ami az összes többi ékszerre: legyen nagy, látványos, mindegy, kerek-e vagy hosszúkás, a lényeg, hogy legyen benne egy kis mozgás, játékosság." - avat be a divatos fülbevaló rejtelmeibe Panyi Zsuzsi iparművész.

Ő az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. Panyi Zsuzsira a letisztult, modern darabok jellemzőek. Elsősorban saját stílusát tartja szem előtt, és azt ötvözi az aktuális trendekkel.
"Amikor ékszereket készítek, leginkább a divatos színeket és méreteket veszem figyelembe." - mondja. Minden egyes fülbevalót több színben is legyárt, hogy tényleg mindenki megtalálja a kedvére valót.

Felmerül a kérdés: mire figyeljünk, amikor fülbevalót választunk? A művész szerint a legjobb, ha a ruhánkkal harmonizáló, egyetlen domináns ékszert kiválasztunk - ez lehet fülbevaló, gyűrű, nyaklánc - és a többi kiegészítő pedig ezzel színben és stílusban harmonizál, azonban visszafogottabbak. Így ugyanis nem keltjük a túlzsúfoltság érzését. 

Idén leginkább a színes, lógós darabok a nyerők, azonban vásárlásnál körültekintőnek kell lenni. Fontos, hogy az adott fülbevaló illeszkedjen az ember személyiségéhez, és ne vonja el a figyelmet a viselőjéről. Olyant kell választani, amelyik akkor válik igazán élővé, amikor a tulajdonosa felveszi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.