Lefotózták az eltűnt Madeleine-t?

Frank Bode állítja, az öt éve eltűnt Madeleine McCannt látta az ibizai repülőtéren. Mint mondja, a kislány 7-10 éves lehet, egyáltalán nem illett főleg németekből álló családjába. Nem hasonlított rájuk, és csak angolul tudott beszélni, míg a többiek kizárólag németül társalogtak egymással.

A férfi az ibizai reptéren látta meg a lányt, azon a buszon, amely a repülőhöz szállította az utasokat. Feltűnt neki, hogy a szőke, 7-10 év körüli kislány nem nagyon hasonlít főleg németekből álló családjára, valamint azt is furcsállotta, hogy míg ő angolul beszélt, németül egy szót sem szólt, a család többi tagja csak és kizárólag németül szólalt meg - adta hírül a The Sun brit lap.

Gerry és Kate McCann Madeleine képével
Gerry (L) and Kate McCann, parents of Madeleine McCann, hold a news conference at a Madrid hotel June 1, 2007.The parents of a four-year-old British girl snatched from a Portuguese holiday resort nearly a month ago visited Madrid after meeting with the Pope on Wednesday. REUTERS/Stringer (SPAIN)

Frank Bode nem habozott, lefotózta a kislányt, azonban a kép nem lett tökéletes: elég homályos, nem látszik jól rajta a kislány arca. 

A férfi a kétórás repülőúton is a kislány közelében ült, azt állítja, két bátyja mellett, akik 10-12 évesek lehetnek, a lány feszengett. Érdekesnek találta azt is, hogy az anyuka meg sem szólalt az úton, és a lány egyáltalán nem hasonlított rá.

Kate és Gerry McCann szóvivője, Clarence Mitchell elmondta, a szülőket tájékoztatták a fejleményekről, ahogy a Scotland Yardot is, azonban a rendőrség nem nyilatkozott az ügyben. Óvatosak, hiszen az utóbbi években sorra röppentek fel olyan hírek a világ minden tájáról, hogy látni vélték Maddie-t, aki 2007-ben, a Praia La Luz üdülőfalu egyik bungalójából tűnt el, ahol szüleivel nyaralt.

A kislány most lenne kilenc éves.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.