Lefilmezte a búvár, ahogy rátámad a fehér cápa

Tyler McQuillen azt hitte, a barátja ugratja, amikor hirtelen egy ütést érzett hátulról a vízben. Hamarosan rémülten kellett megtapasztalnia, hogy viccről szó sincs: egy fehér cápa támadta meg.
McQuillen szeptember elsején indult merülésre Santa Barbara partjainál, és kis híján tragédia lett a vége. A cápa az első támadás után hamar visszatért, körözni kezdett a fiú körül, és újra akcióba lépett, de az egyetemistánál szerencsére volt egy szigonypuska, mely megmentette az életét.

A merülő megszigonyozta a cápát – az állatnak ez végre elvette a kedvét a további támadásoktól. McQuillen nem csak az életét köszönheti a puskájának, de élete legkeményebb videóját is, mert a fegyverre GoPro kamerát erősített, ami megörökítette az egész vérfagyasztó jelenetet.

A fiú nem úszta meg sebesülés nélkül. „Vért láttam magam körül, és nem tudtam, honnan van, úgyhogy olyan gyorsan úsztam vissza a partra, ahogy csak bírtam." - nyilatkozta a búvár a támadás után.

A vér McQuillen lábából szivárgott: a cápa, amikor megharapta, eltörte két lábujját, és, ahogy a képsoron látszik, letépte a lábáról a békatalpat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.