Lefejezte kisbabáját a mentális problémékkal küzdő anyuka

A 20 éves Deasia Watkins beteg volt, el is veszítette a gyermeke feletti felügyeleti jogot. Nem tudni, miért volt nála a három hónapos Janiyah, akit hétfőn találtak holtan a nő cincinatti otthonában.

Hétfőn reggel 6 óra körül hívta valaki a rendőrséget az Ohio állambeli Cincinatti egyik csendes, College Hill nevű kerületében álló házból. A kiérkező járőrök egy három hónapos kislány vérbe fagyott holttestét találták meg. Dr. Lakshmi Sammarco, Hamilton megyei halottkém a Foxnak azt nyilatkozta, a kislányt lefejezték, és megjegyezte, hogy testét szúrt sebek borították.

Az anyát őrizetbe vették, majd kórházba szállították elmeorvosi kivizsgálásra - írja a Daily Mail.

Janiyah nagynénje, Caretha White azt állítja,  Deasia Watkins súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, március elején kórházba is került, ezért veszítette el a gyermeke feletti felügyeleti jogot. Mint mondta, a nő egyik rokona lett a kislány gyámja. A Hamilton Megyei Családsegítő Szolgálat nem reagált a brit lap megkeresésére.

Mint írják, a nőhöz január 25-én kihívták a rendőrséget, az intézkedő járőrök a házban találták a síró gyermeket és a mellette sikítozó anyukát. Watkins állítólag bűzlött a marihuánától, és nem akarta átadni a gyereket a hatóságoknak. Amikor a rendőrtisztek mégis elvitték a gyereket, a nő elájult.

A Hamilton megyei ügyész, Joe Deters a kedd délután tartott sajtótájékoztatón azt mondta, ez élete legmegrázóbb ügye. Mint mondta, a sajtó által nyilvánosságra hozott, Watkinst ábrázoló fotók nem tükrözik a valóságot, a nő az utóbbi időben teljesen elhagyta magát, a betegségére kapott gyógyszert pedig nem szedte, ezért hallucinációk gyötörték. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.