Ledobták a buszról a terhes anyát

Sokkoló videó került fel az internetre egy terhes nőről, akit gyermekei szeme láttára lehajítottak egy buszról Vlagyivosztokban.

Az incidens hátterében állítólag az áll, hogy míg az asszony békésen aludt a buszon, három gyermeke visítozása zavarta a többi utast. A káosz akkor tört ki, amikor az asszony felébredt arra, ahogy egy másik nő fegyelmezni próbálja a gyerekeit. Egy szemtanú arról számolt be, hogy a terhes nő egészen megvadult attól, hogy a másik anya megszólta a csemetéit. A kiabálásból dobálózás lett, a feldühödött nő meg is akarta ütni a másikat. Ekkor lépett közbe egy férfi, aki elkezdte leterelni a dühös anyát a buszról.

Az asszony hajlandó is lett volna leszállni, ám ahogy pici gyerekével lefelé tartott a lépcsőn, az egyik férfi utas hátulról megragadta és ledobta. A nő ettől érthető módon még jobban dühbe gurult és vissza akart pattanni a buszra, s ezúttal olyan erővel lökték le, hogy elterült a jeges járdán. Mindezt végignézték a gyermekei is, akik rémülten sikoltoztak és toporzékoltak. A nő nem adta fel könnyen, a lépcsőkorlátba kapaszkodva újra és újra fel akart szállni, míg meg nem jelent egy férfi a háta mögött is, hogy visszahúzza.

A videónak ezen a ponton vége, de állítólag pillanatokon belül meg is érkeztek a rendőrök, és elkobozták a felvételt, melynek alapján mind a két rendbontó anyát előállították a köznyugalom megzavarása és erőszakoskodás miatt – írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.