Lecserélték Mila Kunist

Amanda Seyfried kapta meg a női főszerepet a Ted második részében, mely 2015. június 26-án kerül majd az amerikai mozikba. A folytatást ismét Seth MacFarlane rendezi, és ő adja majd a nagyszájú mackó hangját is.

Amerikában már a nyitóhétvégén visszahozta az árát, összesen pedig 549,4 millió dollárt hozott a konyhára, holott csupán 50 millióból készült a Ted című vígjáték.

Vele marad jóban-rosszban
Ted

A filmet imádták a nézők - a kritikusok már kevésbé. Nem meglepő tehát, hogy Seth MacFarlane úgy döntött, elkészíti a nagyszájú plüssmackóról szóló film második részét is. Ismét ő ül majd a rendezői székben, és ő adja Ted hangját is. Visszatér Mark Wahlberg is, azonban Mila Kunis helyett Amanda Seyfried kapta a női főszerepet - írja a Hollywood Reoprter.

A Deadline.com beszámolója szerint a női főhős lecserélése csupán egy kreatív ötlet a rendező részéről, MacFarlane és Kunis továbbra is jóban vannak, a 30 éves színésznő kölcsönzi a jövőben is a Family Guy egyik szereplőjének, Megnek a hangját.

Seyfrieddel pedig nem ez lesz az első közös munkája, A nyomorultak és a Mamma Mia! című filmek sztárja feltűnik Macfarlane Hogyan rohanj a vesztedbe című filmjében is, melyet idén júniusban mutatnak be a magyar mozikban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.