Lecserélik a Csillag Születik zsűritagjait?

Menesztette az RTL Klub a Csillag születik teljes zsűrijét – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A lap értesülései szerint a jövőre újrainduló tehetségkutatóban már nem kap helyet Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sem.

A Vasárnapi Blikk úgy tudja, új zsűritagokkal akar tehetségkutató műsorába csempészni egy kis frissességet az RTL Klub. „A döntést nem személyes vagy szakmai ellentét motiválta. A zsűri jól végezte a munkáját, ha nem így lett volna, akkor már a Csillag születik harmadik részében elköszöntek volna tőlük. De egy műsornak időnként szüksége van a vérfrissítésre" – mondta a a csatornához közelálló, névtelen forrása.

Lepontozták a zsűrit

A lap szerint az érintetteket hivatalosan még nem tájékoztatták a cseréről, ők is csupán a tv-ből tudták meg, hogy kitették őket a műsorból.
Azt még nem tudni, hogy kik látják el a továbbiakban a zsűri szerepét, a Vasárnapi Blikk forrására hivatkozva azt írja: „Egyelőre keresik, hogy kik foglalhatják el a megüresedő székeket. Elképzelések már vannak, de konkrét nevek, szerződések még nincsenek. Nem könnyű ebben az országban négy megfelelő embert találni.”

Emlékezetes: a 2007-ben indult műsor történetében nem ez az első teljes zsűri csere. Az első szériában Fábry Sándor, Náray Tamás, Keleti Andrea és Falusi Mariann ültek az ítészek székében, őket egy évad után le is cserélték, míg a legutóbbi zsűri két sorozatot is átvészelt már.

A Blikk emlékeztet rá, hogy 2012 tavaszán a TV2 minden bizonnyal jön a Megasztár hatodik évadjával, ahol szintén lecserélték a korábbi zsűrit: Friderikuszék helyett Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és valószínűleg Bochkor Gábor osztja majd a jó tanácsokat.

Vasárnap délután Kolozsi Péter programigazgató az alábbi nyilatkozatot juttatta el a Blikknek: "Az RTL Klub tehetségkutató showműsorai évadokból állnak, az egyes évadok elindulása előtt határozzuk meg a zsűri összetételét. Ez történik jelen pillanatban a 2012-es Csillag Születik esetében is. Így nem igaz az az állítás, hogy kirúgtuk volna a zsűrit, hisz folynak az egyeztetések az idei Csillag Születik zsűritagjaival."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.