Lebukott a kecskeméti transzvesztita prostituált

Nőnek öltözött prostituáltat állítottak elő a rendőrök Kecskeméten, akiről sok kuncsaftja nem is tudhatta, hogy valójában férfi.

– Vasárnap este, 19.50-kor a Mezei utcában kollegáim egy személyt szólítottak fel arra, hogy az általa folytatott tiltott kéjelgés szabálysértést fejezze be – mondta el a részleteket Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei főkapitányság szóvivője a Petőfi Népe online változatának. – A felszólításnak a személy nem tett eleget, ezért előállítottuk a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. Az itt történt igazoltatás során derült ki, hogy a női ruhában előállított, a fején parókát viselő személy egy 19 éves kecskeméti férfi, aki ellen tiltott kéjelgés szabálysértés miatt indult eljárás.

Bár Kecskeméten ez volt az első ilyen eset, a lapnak nyilatkozó, a helyi szexpiacot jól ismerő, névtelenségbe burkolózó „menedzser” elmondta: a női ruhába öltözött férfi prostituáltak felbukkanása Magyarországon nem jellemző, de azért előfordul. Ő maga például a 6-os főúton találkozott már férfi „örömlánnyal”. Változó, hogy férfi vagy női ruhában kínálják magukat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.