Le akarta hagyni a vonatot, de az elgázolta a fitneszmodellt

Szombat délután halálra gázolt egy ismert fitneszmodellt a vonat Los Angelesben. A 37 éves Greg Plitt egy reklámvideót forgatott a sínek között. A Metrolink vasúttársaság nem érzi felelősnek magát, a stábnak ugyanis nem volt forgatási engedélye.

Az egykori katonából lett modell népszerű reklámarca volt a testépítő sportágnak, mivel szívesen vállalkozott hajmeresztő mutatványokra, de ismerősei szerint mindig jól fel tudta mérni a veszélyhelyzetet – egészen szombat délutánig.

Warren Coulter, aki 15 éve jó barátja Plittnek, beszélt a forgatócsoporttal, és úgy tudja, a modell le akarta hagyni a vonatot, de megbotlott, így a szerelvény halálra gázolta.

A nyomozók ugyanakkor nem zárják ki az öngyilkosság lehetőségét sem, tanúk szerint ugyanis Plitt nem mozdult a sínek közül, amikor a közeledő vonat dudálni kezdett neki. Scott Meadows nyomozó szerint az is elképzelhető, hogy a férfi egyszerűen nem vette észre, hogy éppen azon a sínpáron áll, amelyiken a vonat közeledik.

Ezt támasztja alá az is, hogy Greg Plitt saját weboldalára feltöltött és a rajongók által sűrűn megosztott motivációs videóiban előszeretettel végez gyakorlatokat síneken, elrobogó vonatok mellett.

Ezt a Metrolink vasúttársaság is észlelte korábban, ezért figyelmeztették az embereket, hogy ne sétálgassanak a pályák között, használják a kijelölt átjárókat. Plitt és stábja sosem kért forgatási engedélyt, így a társaságot nem terheli jogi felelősség – mondta el Scott Johnson szóvivő hétfőn a Los Angeles Timesnak,

George Gregory Plitt több mint 10 éve élt Los Angelesben, több sorozatban és valóságshow-ban is szerepelt, de legnagyobb sikereit fitneszmodellként érte el. Több mint 200 magazin címlapján szerepelt. Ismerősei tisztelettudó, fegyelmezett emberként írják le, barátnője szerint igazi Superman volt, amibe belekezdett, azt sikerrel teljesítette.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.