Lefejezéssel fenyegetik hazájában a népszerű pornószínésznőt

A Floridában élő, 21 éves Mia Khalifa hatalmas népszerűségnek örvend, jelenleg az egyik legkeresettebb "művész" a Pornhubon, ám szülőhazájában, Libanonban nehezményezik munkásságát.

Többen is megfenyegették a libanoni születésű Mia Khalifát, miután több arab sajtóorgánum megjelentette a nő családjának közleményét, amelyben elítélték lányukat és sajnálatukat fejezték ki, hogy a főiskolai hallgató pornósként tett szert hírnévre - írja a CNN.

Volt, aki a Twitteren azt írta: le kéne fejezni a lányt azért, amit tett; más pedig megjegyezte, hogy Miát már várja az ördög a pokolban, a szereposztó díványán. Volt, aki photoshoppolt egy képet, amelyen dzsihádisták ejtik túszul a lányt, ezt pedig a 21 éves pornósztár egyik filmje ihlette, amelyben hidzsábot visel. Többen hangot adtak nemtetszésüknek Mia arab nyelvű tetoválása miatt is, amelyen a libanoni himnusz első sorai szerepelnek.

A lány, aki 2000-ben költözött családjával az Egyesült Államokba, jelenleg férjével él Floridában. A rengeteg ellenséges megjegyzés mellett sokan a védelmére keltek. Többen is szóvá tették, milyen jó is volna, ha a Közel-Keleten a hírek inkább az igazságtalanságokról, a szegényekről és a háborúról szólnának, ahelyett, hogy egy Amerikában élő libanoni pornószínésznőről cikkeznének. Akadtak olyan férfiak, akik felajánlották, elveszik feleségül, hogy ne kelljen tovább űznie ezt a foglalkozást. 

Nasri Atallah, libanoni származású író Facebook-bejegyzésében állt ki Khalifa mellett. „Először is, mint nőnek, joga van hozzá, hogy azt tegye a testével, amit csak szeretne. Másodszor, ő egy érzékeny emberi lény, aki a világ másik végén lakik, a saját maga ura, és nem tartozik semmivel annak az országnak, ahol született. Ez egy furcsa elképzelés, hogy libanoninak lenni afféle hivatás, és hogy a kötelesség az első, a magánélet pedig csak a második a sorban” - írta. Megjegyzi, hogy bár nem kell büszkének lenni a lányra a munkája miatt, ezt ő választotta. Egy szabályozott iparban dolgozik, amely igazából nem sokban különbözik a banki ügyintézéstől. „Ő egy 21 éves floridai lány, aki hozott egy döntést.”

A Timeflies nevű amerikai duó is kiállt a lány mellett, akinek a tiszteletére még egy számot is írtak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.