Lassúnak találta a biztonsági őrt, áthajtott rajta a milliomos

Életfogytig tartó börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélte az indiai bíróság Muhammad Nisham milliomos üzletembert, akit annyira felbosszantott az egyik biztonsági embere lassúsága, hogy Hummerével egyszerűen átgázolt rajta.

A 39 éves Nishamot az dühítette fel, hogy a biztonsági őre nem nyitja ki neki elég gyorsan a kaput. Az után, hogy a Hummerével elgázolta és a falhoz szorította, a milliomos egy vasrúddal ütlegelte a férfit. Emiatt élete végéig rács mögött lesz – írja a Guardian. A biztonsági őr a kórházban belehalt a sérüléseibe. 

Az életfogytiglanon kívül Nishamot 8 millió rúpia, vagyis 34 millió forintnak megfelelő összeg kifizetésére kötelezte a bíróság, amelynek felét az áldozat családja kapja majd meg.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Nishamnak – aki a kézzel sodort, népszerű indiai cigarettából, a bídiből gazdagodott meg, aztán ékszerbizniszbe is beszállt a hazájában és a Közel-Keleten – meggyűlt a baja a törvénnyel. 2013-ban kilencéves fiának megengedte, hogy közúton a Ferrariját vezesse, sőt, felvételt is készített, amelyet feltöltött a YouTube-ra.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.