Lángoló autók Csepelen

Szombatra virradóra autókat gyújtottak fel Csepelen. A BRFK közlése szerint éjjel 2 óra és 2 óra 45 perc között az Árpád utcában két gépkocsit gyújtottak fel, a tűz átterjedt egy másik autóra is. Ezután a Kossuth Lajos utcában további két gépkocsit gyújtottak fel, aminek következtében újabb két személygépkocsi is a lángok martalékává vált - összesen tehát hét autó lángolt Csepelen.

A tűzoltóság munkatársai megfékezték a lángokat, és megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt - olvasható a rendőrség közleményében.

A BRFK emlékeztet arra, hogy a korábbi gyújtogatások után megerősítették a rendőri jelenlétet a kerületben, így az este folyamán elfogtak két férfit, akik felgyújtottak egy gépkocsit a XXI. kerületben.

December 26-án a XXI. kerületben nagyjából egy időben, nem azonos helyszíneken, de közel egymáshoz öt autó égett ki. Két autó az egyik Árpád úti parkolóban gyulladt meg; az egyik teljesen leégett. A tűz átterjedt a mellette parkoló kisebb autóra is, annak a hátsó kereke és lámpái égtek meg. A másik helyszínen, a Kis János altábornagy utca egyik parkolójában szintén egy autó teljesen kiégett, a tűz ott is átterjedt egy másik autóra.

A rendőrség rongálás miatt indított eljárást, és Budapest rendőrfőkapitánya, Tóth Gábor egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel - ezt továbbra is fenntartják. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.