Megfojtotta kisfiát, baltával ölte meg az anyát

Brutális kettős gyilkosság helyszíne volt Szeged-Gyálarét tegnap: egy férfi baltával megölte élettársát, és megfojtotta közös gyermeküket.

A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Márton István, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója és Szekeres Tibor bűnügyi osztályvezető arról számolt be, hogy csütörtök délelőtt jelentkezett a kapitányságon egy 22 éves férfi, és bejelentette 23 éves élettársa és kilenc hónapos kisfiuk eltűnését. A bejelentő egymásnak ellentmondó információkat közölt, a gyálaréti házhoz kiérkező rendőrök pedig az udvaron vér- és ásásnyomokat találtak. A két áldozatot itt ásta el a tettes. A férfi elmondta: veszekedés során bántalmazta, majd baltával megölte élettársát, gyermeküket pedig megfojtotta. A gyanúsított - vallomása szerint - alkoholt fogyasztott
a bűncselekményt megelőző órákban.

A megyei rendőr-főkapitányság több ember ellen elkövetett emberölés, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt büntetőeljárást folytat a férfi ellen, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.