Bocsánatot kért a vetkőző tanárnő

Az iskola igazgatója által a távirati irodához eljuttatott közleményben kért nyilvánosan bocsánatot a pedagógusoktól, a diákoktól, a szülőktől és mindazoktól, akiket megbántott az a zalaegerszegi némettanárnő, aki októberben, egy iskolai gólyaavató ünnepség játékos vetélkedőjén sztriptízt adott elő a diákok előtt.

A Széchenyi István Szakközépiskola pedagógusa - mint arról lapunkban korábban beszámoltunk - az előre jóváhagyott vetélkedő során megszabadult pulóverétől, pólójától, majd melltartóban táncolt a diákok előtt, mígnem pikáns produkcióját félbeszakította egyik kollégája, aki egy kabátot terített a fiatal némettanárnőre. Mindezt egy diák telefonjával megörökítette, a felvételt pedig feltöltötte egy internetes videomegosztó portálra.

A pedagógus közleményében azt írta: sajnálja a történteket, azt, hogy a gólyaavató utolsó, vetkőzős feladatát meggondolatlanul, pillanatnyi megfelelési kényszer hatása alatt teljesítette, és nem mérte fel viselkedése következményeit. A pedagógust a történtek miatt megrovásban részesítették, de tovább taníthat az iskolában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.