Szeméttelepi erőszak

Az ukrajnai Luhanszk megye egyik településén a szemétlerakó egyben guberálási központ. A tizenkét esztendős Inna és négy évvel idősebb testvére, Alina fémhulladékot gyűjtött. Egy 27 éves férfi ismerősük azonban a lányokat vodkaivásra csábította.

Miután elfogyasztották az italt, Alina ajánlkozott, hogy elszalad egy újabb palackért. Távollétében a férfi Innát környékezte meg, aki ellenállt, mire a feldühödött támadó a kiürült vodkáspalackkal többször fejbe vágta a gyereket, s miután az elvesztette az eszméletét, ismételten megerőszakolta. Állítása szerint csak ekkor vette észre, hogy a lányka nem lélegzik. A holttestet egy gödörbe dobta, és hulladékokkal betemette.

A visszatért Alinával (aki azt hitte, hogy a húga hazament) kettesben folytatták az iszogatást, aztán a férfi váratlanul őrá is rátámadt, a palackkal fejbe vágta, fojtogatta, végül megerőszakolta. A valószínűleg szintén tragikus végkifejletet azonban az arra járók megzavarták. A tettes elmenekült, de a Luhanszk megyei rendőrség később elfogta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.